Promo Dominos Pizza: Kupon & Diskaun Terkini

Bagi peminat Dominos Pizza dapatkan pelbagai jenis piza kegemaran anda pada harga promo untuk lebih penjimatan.

Domino’s Pizza merupakan antara jenama piza terbesar dan popular di Malaysia, pesaing kepada Pizza Hut yang lebih awal membuka cawangannya di Malaysia.

Bagi menghargai para pelanggannya, Domino’s Pizza kerap kali mengadakan pelbagai promosi piza pada harga menarik serta memperkenalkan piza dengan menu baharu dalam tempoh masa terhad juga.

Menariknya, ramai yang tidak tahu bahawa pihak Domino’s Pizza juga menyediakan pelbagai kupon menarik di laman web rasminya boleh membolehkan pelanggan mendapatkan lebih penjimatan sambil menikmati piza kegemaran mereka.

Domino’s Pizza bermula dengan hanya satu kedai yang dipanggil “DomiNick’s” yang dibeli oleh adik beradik Tom dan James Monaghan dengan harga $500 pada tahun 1960.

James menukar separuh daripada perniagaannya kepada Tom pada tahun 1965, dan sebagai pemilik tunggal Tom menamakan semula perniagaan itu Domino’s Pizza Inc.

Menjelang 1989 Domino’s mempunyai 5,000 kedai beroperasi, menjadikannya syarikat piza yang paling pesat berkembang di dunia, dengan kedai di UK, Jepun, Amerika Selatan dan Malaysia.

Sehingga 2019, Domino’s Malaysia mempunyai lebih daripada 240 tempat piza yang terletak di lokasi yang strategik dan kami terus menambah bilangan kedai kami untuk menyediakan lebih banyak perkhidmatan kepada semua penggemar pizza di seluruh negara.

Promo Dominos Pizza

Berikut merupakan pelbagai promosi terkini Domino’s Pizza:

promosi dominos pizza

Sempena promosi Piza Rakyat, dapatkan pelbagai koleksi Button Bades, Tote Bags * Pocket Folder dengan setiap pembelian set piz kha seperti di bawah:

set promosi dominos pizza

Selain itu, anda boleh dapatkan Fuyoh Combo di bawah:

kombo piza menarik

Jadi apa lagi? Dapatkan segera promosi Domino’s Pizza ini kerana kebiasaannya promosi ini hanya ditawarkan dalam tempoh masa terhad sahaja.

Artikel berkaitan: Menu Rahmah Dominos: Pizza Serendah RM5 Sahaja

Kupon Terkini

Berikut merupakan kupon terkini yang boleh anda gunakan untuk lebih penjimatan di Domino’ Pizza:

kupon domino's pizza

Untuk redeem kupon-kupon diskaun dari Pizza Hut ini, sila ikuti langkah-langkah berikut:

  1. Layari halaman kupon di laman web Pizza Hut di https://www.dominos.com.my/pages/order/coupon
  2. Klik pad gambar promosi yang dipaparkan
  3. Lengkapkan pembelian secara dalam talian

Promosi: Dapatkan kupon Beli 1 Percuma 1 Piza di Domino’s

Bantu kami share artikel ini:

eCentral Newsletter

Nak tahu bantuan bulan depan? Subscribe sekarang!